NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Usporedi pakete

Program

ŽELIM TIJELO IZ SNOVA

MOJ CILJ

Paketi

Motivacijski

Adrenalinski

Bezbrižni

Run

Run Team

Nivo

9, 9+ i Mame

9, 9+ i Mame

9, 9+ i Mame

Moj Cilj

Moj Cilj

Cijena

380 kn

320 kn

600 kn

270 kn

370 kn

Natjecanje*

DA, uz slike prije/poslije,
4 odrađena izazova i nadoplatu od 100,00 kn

DA, uz slike prije/poslije,
4 odrađena izazova.

DA, uz slike prije/poslije

NE

NE

Tjedni izazovi

DA, po želji

Da

DA, po želji

NE

NE

Treninzi*

5x tjedno HIIT

5x tjedno HIIT

5x tjedno HIIT

4x tjedno HIIT i
3x tjedno trčanje po planu

4x tjedno HIIT i
3x tjedno trčanje u školi trčanja*

Sudjelovanje u utrkama

NE

NE

NE

DA, RUN@PULA lijeto 2018

DA, RUN@PULA Pulska Xica
Rujan 2018

Podrška mentalnog trenera

5x tjedno

5x tjedno

1x tjedno, subotom

1x tjedno, subotom

Skupljanje
BMH coinsa

NE

DA

DA

NE

NE

Uz svaki paket dobivate pristup osobnom kalkulatoru kalorija, uputama za kupnju namirnica na tjednoj bazi, receptima zdrave hrane i savjetima nutricioniste. Tijekom šest tjedana dobivate razrađen plan uvođenja svakodnevne fizičke aktivnosti i usvajanja zdravih prehrambenih navika.

Adrenalinski paket...
...je pravi adrenalin, iako se s njim možete natjecati za nagrade on je jeftiniji jer: sa sobom nosi rizik! Ukoliko ne snimite fotografije, ne pošaljete izazov ili ne slijedite naše upute, GUBITE PRISTUP aktualnoj sezoni u našoj platformi od tjedna u kojem ste pali izazov. (sudionicima prijašnjih sezona ostaje mogućnost korištenja sadržaja prošlih sezona)

Natjecanje*
Uz Adrenalinski i Bezbrižni paket u 9. sezoni možete se natjecati za 11 nagrada. Pobjednik, kojeg svi sudionici sezone 9 biraju na temelju anonimnih fotografija prije/poslije, osvaja novčanu nagradu u iznosu od 11.000,00 kn. Također dodjelujemo ukupno 10 nagrada, po 5 u 2 kategorije (prema kondiciji sudionika i količini skupljenih tijekom sudjelovanja u sezoni 9 BMH coinsa), 2 MOOV tm sportskih trackera, 2 srebrene ogrlice #BetterMeHrvatska, 2 JBL zvučnika, 2 košare zdrave hrane bio&bio i 2 #BetterMeHrvatska paketa, svaki od kojih uključuje: majicu, narukvicu, četku i bocu za vodu #BetterMeHrvatska , besplatnu ulaznicu u sezonu 10 prvog online fitnes natjecanja Hrvatske i Europe #BetterMeHrvatska.

Treninzi*
HIIT (high-intensity interval training / intervalni trening visokog intenziteta) traje od 20 minuta do 1-og sata , a u programima ima više od 25 različitih varijanta.
*Trčanje se u paketu "Run" odrađuje samostalno prema planu programa, a u paketu "Run Team" 3x tjedno u školi trčanja ISTRun koja se nalazi na području Pule, Poreča ili Rovinja. U oba paketa dobivate podršku i mentorstvo profesionalnog trenera škole trčanja.