NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Plaćanje

Svoju narudžbu možeš platiti: 

Plati kako ti najviše odgovara: kreditnom/debitnom karticom ili virmanom.

Naručeni paket možeš platiti virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva) ili kreditnim i debitnim karticama: American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa putem Corvus Pay Way sustava. Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na tvoju e-mail adresu.

O sigurnosnim programima koji te štite prilikom plaćanja i sigurnosti plaćanja navedenim kreditnim karticama pročitaj ovdje.

Kako plaćam ako imam promotivni kod?

Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršiš odabranim načinom.

Što znači plaćanje virmanom?

Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odabereš plaćanje virmanom na e-mail će ti biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Za pomoć nam se uvijek možeš obratiti na betterme@bmwell.com

Je li moguće plaćanje na rate?

Obročno plaćanje omogućeno je korisnicima koji kupovinu obavljaju putem American Express kartice:

  • iznad 300,00 kn moguće je plaćanje na 2-6 rata

Imaš još pitanja? 
Slobodno nam se javite na e-mail betterme@bmwell.com, ili u inbox na našoj Facebook stranici #BetterMeHrvatska, ili preko direct message-a na našoj Instagram stranici @bettermehrvatska
Stojimo ti na raspolaganju za bilo kakvo pitanje!