Prodaja ulaznica za ŠESTU sezonu #BetterMeHrvatska, on-line programa je krenula!

O nama & kontakt

#BetterMeHrvatska je on line fitness natjecanje u trajanju od 6 tjedana u kojem svakodnevno dobivate detaljne fitness zadatke i plan prehrane.

U natjecanju mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe. Osobe koje su povezane s organizacijom i provedbom natjecanja te njihovi članovi obitelji ne smiju sudjelovati u natjecanju niti mogu osvojiti nagrade.
U natjecanju mogu sudjelovati svi koji se tijekom trajanja natjecanja prijave putem kupnje Adrenalinskog ili Bezbrižnog paketa na www.bmwell.com .

Svakog vikenda dobijete tjedni izazov koji morate odvježbati, snimiti se mobitelom i poslati administratoru. Na taj se način kvalificirate za fitness natječaj i idući tjedan natjecanja - ako niste redovito vježbali, tjedni zadatak nećete moći odraditi i ispadate iz natjecanja, ali jos uvijek možete pratiti i odrađivati sve zadatke.

Naposlijetku, na kraju ciklusa, svi koji uspiju odraditi tjedne zadatke ulaze u glasovanje za najveći napredak, a glasaju opet članovi #BetterMe grupe. Grupa nije javna i ništa se javno ne objavljuje tako da sve postove i upute imate samo Vi kao igrač i Vaš administrator.

Na kraju sezone članovi koji su prošli glasovanje #BetterMe grupe dobivaju novčane i druge vrijedne nagrade. Više o fondu nagrada i uvjetima natjecanja u #BetterMeHrvatska možete pročitati u "Pitanja".

Naša poruka svima: Uzmite svoj život u svoje ruke, nađite vremena za sebe i izađite iz svoje komfort zone!

#BetterMeHrvatska

Better Me j.d.o.o. za usluge
Ivana Cankara 7,
52100 Pula

e-mail: betterme@bmwell.com

OIB:15127399047
Matični broj: 04644735


Račun u Privrednoj banci Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska
IBAN: HR 0423400091110842314
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Račun u Raiffeisenbank Austria d.d., Magazinska 69, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska
IBAN: HR 9224840081135018391
SWIFT CODE: RZBHHR2X

Član uprave društva: Olga Soshnikova

Radno vrijeme: webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na e-mail: betterme@bmwell.com