Prodaja ulaznica za ŠESTU sezonu #BetterMeHrvatska, on-line programa je krenula!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 3

Dobar dan i dobrodošli u 3. dan našeg "Warm-up" tjedna!  

Osjećamo kako ste ponosni na sebe nakon jučerašnjeg odrađenog treninga!
A tek smo na početku!

Korak 1:

Današnji 1. zadatak je da probate odraditi vašu power šetnju po prvi put! Što je to? To je brza šetnja u trajanju od 1 sat! Idealni tempo je 6 km/sat, ali ako još niste u mogućnosti pridržavati se takvog tempa, probajte bez stanke prošetati najbrže što možete!

Jako brzo ćete osjetiti nevjerojatan učinak ove jednostavne aktivnosti!

Dok šetate, obogaćujete vaše stanice kisikom i poboljšavate svoju kondiciju! Ne čekajte pravo vrijeme ili pratnju, a pogotovo ne tražite ispriku! Probajte, nemate što izgubiti! Ajde, krenite u vašu prvu šetnju u nizu!

Korak 2:

2. zadatak je da si kupite lijepu odjeću za treniranje! Da, koliko god smiješno zvučalo: Ako ste se odlučili na velike promjene, počinite od vašeg izgleda! Jako je bitno da se sviđate sami sebi dok trenirate.

Također, ako ste u mogućnosti, nabavite si i lagane patike za trening. Najudobnije će vam biti u patikama namijenjenim trčanju!

Korak 3:

Ako još niste, priključite se našoj velikoj zatvorenoj grupi na Facebook-u, #BetterMeHrvatska, kako bi bili podržani na svom putu prema boljom/boljoj verziji sebe!

Tu smo jedna velika zajednica koja funkcionira pod geslom: svi za jednog, jedan za sve! Grupa je namijenjena podršci i razmijeni iskustava bez pretjeranog pričanja, uvreda i ismijavanja!

Za danas se opraštamo od vas! Čujemo se sutra! Hvala! 


Uskoro kreće božićna Sezona 6 u kojoj se borimo za one kojima je pomoć najpotrebnija...

...20.11.2017, u timovima od 10 osoba i voditeljom tima,

kreću grupe s prilagođenim programom ‘zdrav način života’ koji sadrži lakše vježbe i jednostavniji plan prehrane za predbožićne dane. Program traje samo 4 tjedna a timovi će se međusobno boriti za nagrade koje za Božić, od srca, poklanjaju u dobrotvorne svrhe! Ovdje možeš pročitati više o timovima i njihovim voditeljima.

Želite se i ti pridružiti ovoj velikodušnoj borbi u kojoj bi za Božić s nama mogli staviti osmjeh na lica onima koji nužno čekaju tvoju pomoć?

želim sudjelovati u Sezoni 6, 
priključujem se timu po mom izboru ako još ima mjesta.

želim pružit pomoći za dobrotvorne svrhe, 
ali trenutno ne želim sudjelovati u programu.