NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 7

Dobar dan svima!

Ovaj divan dan, nedjelja 22.07., može biti početak vašeg novog, zanimljivijeg, zdravijeg, sretnijeg i maksimalno ispunjenog života! Odluka, da li želite iskoristiti ovu priliku i pridružiti se našoj velikoj obitelji #BetterMeHrvatska, je na vama!

Pozivamo vas da nam se pridružite u DESETOJ sezoni #BetterMeHrvatska programa koji polako osvaja državu!

#BetterMeHrvatska nije program za pretile ljude, nego za sve one željne uvođenja nekih promjena u svoj život, za one koji žele ponovno otkriti bolju verzije sebe koju svi već imamo, ali smo je tijekom života negdje izgubili.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti ulaznicu putem linka koji se nalazi na dnu ove stranice.


Nemojte se bojati priključiti #BetterMeHrvatska zajednici u sedmoj sezoni i odvažiti se na izazove jer oni neće biti teški. Želja nam je graditi bolje verzije sebe....

....ali ne zaboravite, ona prava i najbolja verzija vas samih jest ona verzija koju gradite u svojem unutarnjem svijetu pa mu dopustite neka svijetli bojama sreće i zdravlja!


Želiš se i ti pridružiti ovoj sezoni, bolje se osjećati i zauvijek postići željenu liniju s naj učinkovitijim online fitnes programom Hrvatske uz jaku motivaciju u vrijednosti
12.000 kn*?

30.07.2018

Kreće nova Sezona 10, "Tajne Vitke Linije. Totalni preokret." u kojoj vas očekuje glavna nagrada u vrijednosti 12000 kn* i drugi divni pokloni!!

želim sudjelovati u Sezoni 10!

Ljeto je idealno vrijeme za maksimalno ubrzavanje tvog metabolizma!

U sezoni 10 imamo jedan zajednički program za sve skupine sudionika s jednostavnim i kratkim treninzima i savjetima o zdravom načinu života, koji će vas dovesti do super osjećaja, te vas naučiti kako brinuti o vlastitom tijelu s ustrajnošću i ljubavlju!
Program “Tajne vitke linije.Totalni preokret” traje 8 tjedana i namijenjen je postizanju trajnih rezultata kod smanjenja tjelesne težine bez yo-yo efekta.

Ovaj svježi ljetni program pomoći će vam da doživite ljeto na najbolji mogući način, zavolite pokret i naučite se uživati u hrani bez velikih ograničenja i dijeta!