NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 6

Dobar dan i dobrodošli u 6. dan našeg besplatnog Warm-up tjedna!

Ako ste nas pažljivo pratili, u zadnjih 5 dana ste se uvjerili u svoje mogućnosti te vam program #BetterMeHrvatska više ne izgleda tako strašno!

Obećavamo, da će vam na putu prema boljem zdravlju i super osjećaju naša zajednica biti odlična podrška, a naši stručnjaci će dati sve od sebe kako bi pripremili za vas najnovija istraživanja u svijetu fitnessa i dobre prehrane!

U samo 5 dana ste:

  1. Naučili kako odraditi zagrijavanje i istezanje!
  2. Probali ste 3 jednostavna treninga i upoznali ste se s famoznim marincima!
  3. Pročitali ste savjete nutricionista i sada znate više o prehrani i načinu na koji funkcionira naš metabolizam!
  4. Probali ste power šetnju!

A danas ćemo razgovarati o najbitnijem dijelu našeg programa: planiranje!

Najjednostavniji tečaj takozvanog "Time management-a" iliti iskustva upravljanja vlastitim vremenom košta od 2.000,00 kn na gore, a s našim programom dobivate ga besplatno!

Svaki dan u 21.00 na našoj zatvorenoj platformi dobivate detaljne upute za sutra i imate dovoljno vremena da bi se pripremili i organizirali. Vjerujte nam (kao i našim sudionicima koji su prošli program, jedan ili više puta) da je sve to moguće!

Kako bi što bolje popratili program i osjetili najbolji učinak, u narednih 4 tjedna morate postaviti vaše interese na prvo mjesto da bi pomogli sebi i vašem timu. Vjerujte nam da će vaše okruženje rado popratiti vaše nove navike ako im objasnite kako ste željni pozitivnih promjena za sebe i sve njih!

Današnji zadatak je:

1 sat power šetnje

Probni trening #BetterMeHrvatska Start!

Ovaj trening ćemo objaviti i na našoj Facebook stranici! Tagiraj osobu koju želiš pokrenuti i motivirati za sudjelovanje u 6. sezoni prvog hrvatskog online fitness natjecanja!

Pažljivo proučite tehniku svake vježbe na našem YouTube kanalu #BetterMeHrvatska da bi je što učinkovitije mogli izvesti. Ne forsirajte se, a ako vam je preteško, napravite jednostavniju verziju vježbe.

Zagrijavanje (kliknite naziv kako bi otvorili video)

Trening: 5 vježbi, 2 kruga, odmor između krugova 1 minuta

Istezanje

Čujemo se sutra! Poklonite si par sati ove subote, to je vrijeme samo za vas!


Želiš se i ti pridružiti ovoj sezoni, bolje se osjećati i zauvijek postići željenu liniju s naj učinkovitijim online fitnes programom Hrvatske uz jaku motivaciju u vrijednosti
12.000 kn*?

30.07.2018

Kreće nova Sezona 10, "Tajne Vitke Linije. Totalni preokret." u kojoj vas očekuje glavna nagrada u vrijednosti 12000 kn* i drugi divni pokloni!!

želim sudjelovati u Sezoni 10!

Ljeto je idealno vrijeme za maksimalno ubrzavanje tvog metabolizma!

U sezoni 10 imamo jedan zajednički program za sve skupine sudionika s jednostavnim i kratkim treninzima i savjetima o zdravom načinu života, koji će vas dovesti do super osjećaja, te vas naučiti kako brinuti o vlastitom tijelu s ustrajnošću i ljubavlju!
Program “Tajne vitke linije.Totalni preokret” traje 8 tjedana i namijenjen je postizanju trajnih rezultata kod smanjenja tjelesne težine bez yo-yo efekta.

Ovaj svježi ljetni program pomoći će vam da doživite ljeto na najbolji mogući način, zavolite pokret i naučite se uživati u hrani bez velikih ograničenja i dijeta!