NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 5

Dobar dan i dobrodošli u 5. dan našeg besplatnog "Warm-up tjedna" zagrijavanja prije sezone 10!

Svakim danom i svakim korakom ste bliže prema boljem zdravlju i velikim promjenama!

U ovom tjednu zagrijavate se s jednostavnijom test verzijom našeg #BetterMeHrvatska programa, a naša nova sezona 10 kreće već od ponedjeljka 30.07.18!

Danas bi htjeli usmjeriti vašu pozornost na to koliko tekućine unosite tijekom dana. Jako je bitno piti dovoljno vode kroz dan! Predlažemo vam da kroz jedan dan popratite koliko čaša vode popijete dnevno. Bilo bi dobro da popijete najmanje 2 l čiste vode, a promjene koje donosi ova jednostavna navika osjetit ćete jako brzo! Dobra hidracija pospješuje san, pridonosi boljem izgledu kože, pomaže protiv glavobolje te regulira apetit i probavu.

Mi smo ono što jedemo i pijemo! Molimo vas da počnete tretirati vaše tijelo s poštovanjem kako bi što lakše nastavili vaš put prema pozitivnim promjenama.

Danas nas čeka dosta intenzivan program što se tiče novih informacija i vježbanja! Nadamo se da ste već probali odraditi power šetnju te da ste shvatili koliko radosti može donijeti kretanje!

A sada pokret! Danas nas čekaju neodoljivi, teški, ali tako privlačni i učinkoviti MARINCI!!!

Svi sudionici prethodnih sezona su upoznati s ovom super vježbom!

Prije nego što krenemo s upoznavanjem tehnike izvođenja marinaca napravit ćemo zagrijavanje koje danas radimo uz pomoć druge vježbe, naziva "Jumping jack"!

Pogledajte video kako bi znali što točno morate raditi!

Ako još niste, pretplatite se na naš YouTube kanal #BetterMeHrvatska (besplatno je!) kako bi uvijek imali pristup našim novitetima i video pregledima!


Krenimo!

  • Napravi 40 energičnih Jumping Jackov-a!

Nakon toga slijedi naš današnji trening, opaki marinci!

Jako je bitno da od samog početka izvodite vježbu što ispravnije. Vježba se radi u 7 koraka. Molimo da ih proučite jako pažljivo!

Početna pozicija: stojimo ispravno. Napraviti čučanj oslanjajući se na ruke ispred sebe. Istovremeno, bez klizanja i prebacivanja nogu korak po korak, napraviti skok nazad do položaja prednjeg upora na opruženim rukama. Napraviti sklek ili se spustiti u ležeći položaj dotaknuvši pod prsima i trbuhom. Vratiti se u prednji upor na opruženim rukama te se istovremeno skokom vratiti u položaj čučnja. Iz čučnja skočiti gore ispravljajući tijelo tako da cijelo bude u vertikalnom položaju. Istovremeno sa skokom podići ruke sa strane i pljesnuti iznad glave.

Za današnji trening trebat ćete štopericu! Uzmite je kako bi mogli zabilježiti vrijeme trajanja treninga! Za početak obavezno isprobajte vježbu i provjerite svoju tehniku, tek nakon toga upalite štopericu!

Trening za danas je: 10 marinaca!

Samo 10! Možete to!

Obavezno zabilježite vrijeme trajanja i podijelite ga u grupi na Facebook-u!
A sutra ponovno provjerite našu Facebook stranicu kako bi dalje nastavili s našim Warm-up tjednom!

Vidimo se!


Želiš se i ti pridružiti ovoj sezoni, bolje se osjećati i zauvijek postići željenu liniju s naj učinkovitijim online fitnes programom Hrvatske uz jaku motivaciju u vrijednosti
12.000 kn*?

30.07.2018

Kreće nova Sezona 10, "Tajne Vitke Linije. Totalni preokret." u kojoj vas očekuje glavna nagrada u vrijednosti 12000 kn* i drugi divni pokloni!!

želim sudjelovati u Sezoni 10!

Ljeto je idealno vrijeme za maksimalno ubrzavanje tvog metabolizma!

U sezoni 10 imamo jedan zajednički program za sve skupine sudionika s jednostavnim i kratkim treninzima i savjetima o zdravom načinu života, koji će vas dovesti do super osjećaja, te vas naučiti kako brinuti o vlastitom tijelu s ustrajnošću i ljubavlju!
Program “Tajne vitke linije.Totalni preokret” traje 8 tjedana i namijenjen je postizanju trajnih rezultata kod smanjenja tjelesne težine bez yo-yo efekta.

Ovaj svježi ljetni program pomoći će vam da doživite ljeto na najbolji mogući način, zavolite pokret i naučite se uživati u hrani bez velikih ograničenja i dijeta!