NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 3

Dobar dan i dobrodošli u 3. dan našeg "Warm-up" tjedna!  

Osjećamo kako ste ponosni na sebe nakon jučerašnjeg odrađenog treninga!
A tek smo na početku!

Korak 1:

Današnji 1. zadatak je da probate odraditi vašu power šetnju po prvi put! Što je to? To je brza šetnja u trajanju od 1 sat! Idealni tempo je 6 km/sat, ali ako još niste u mogućnosti pridržavati se takvog tempa, probajte bez stanke prošetati najbrže što možete!

Jako brzo ćete osjetiti nevjerojatan učinak ove jednostavne aktivnosti!

Dok šetate, obogaćujete vaše stanice kisikom i poboljšavate svoju kondiciju! Ne čekajte pravo vrijeme ili pratnju, a pogotovo ne tražite ispriku! Probajte, nemate što izgubiti! Ajde, krenite u vašu prvu šetnju u nizu!

Korak 2:

2. zadatak je da si kupite lijepu odjeću za treniranje! Da, koliko god smiješno zvučalo: Ako ste se odlučili na velike promjene, počinite od vašeg izgleda! Jako je bitno da se sviđate sami sebi dok trenirate.

Također, ako ste u mogućnosti, nabavite si i lagane patike za trening. Najudobnije će vam biti u patikama namijenjenim trčanju!

Korak 3:

Ako još niste, priključite se našoj velikoj zatvorenoj grupi na Facebook-u, #BetterMeHrvatskaPower, kako bi bili podržani na svom putu prema boljom/boljoj verziji sebe!

Tu smo jedna velika zajednica koja funkcionira pod geslom: svi za jednog, jedan za sve! Grupa je namijenjena podršci i razmijeni iskustava bez pretjeranog pričanja, uvreda i ismijavanja!

Za danas se opraštamo od vas! Čujemo se sutra! Hvala! Želiš se i ti pridružiti ovoj sezoni, bolje se osjećati i zauvijek postići željenu liniju s naj učinkovitijim online fitnes programom Hrvatske uz jaku motivaciju u vrijednosti
12.000 kn*?

30.07.2018

Kreće nova Sezona 10, "Tajne Vitke Linije. Totalni preokret." u kojoj vas očekuje glavna nagrada u vrijednosti 12000 kn* i drugi divni pokloni!!

želim sudjelovati u Sezoni 10!

Ljeto je idealno vrijeme za maksimalno ubrzavanje tvog metabolizma! U sezoni 10 imamo jedan zajednički program za sve skupine sudionika s jednostavnim i kratkim treninzima i savjetima o zdravom načinu života, koji će vas dovesti do super osjećaja, te vas naučiti kako brinuti o vlastitom tijelu s ustrajnošću i ljubavlju!
Program “Tajne vitke linije.Totalni preokret” traje 8 tjedana i namijenjen je postizanju trajnih rezultata kod smanjenja tjelesne težine bez yo-yo efekta. Ovaj svježi ljetni program pomoći će vam da doživite ljeto na najbolji mogući način, zavolite pokret i naučite se uživati u hrani bez velikih ograničenja i dijeta!