NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 2

Dobar dan!

Danas smo pripremili za vas jedan jako jednostavan trening koji vam neće oduzeti puno vremena i snage, ali zato će vas pomaknuti još jednu stepenicu više prema #BetterMeHrvatska verziji vas samih!

U ovom treningu koristimo samo 3 vježbe i odradit ćemo samo 3 kruga. Samo! To će biti dovoljno da vidite što zapravo vaše tijelo sve može!


Korak 1 za danas: Trening!

Za početak, ponovimo naše zagrijavanje od jučer:

1. vježba koju koristimo danas su čučnjevi. Pažljivo pogledajte video prije nego što započnete s treningom!

2. vježba su sklekovi. U videu ćete pronaći detaljne upute za ženske i muške sklekove.

3. vježba je triceps propadanje. Pažljivo pogledajte video i pripremite stolicu na koju ćete se osloniti!

Kao i svaki trening u našem programu, ovaj mini trening ima svoje ime:

"Early bird"!

Svaki krug treninga se sastoji od 3 vježbe, a jedan krug ponovit ćete 3 puta. Odmor (pauza) između svakog kruga je u trajanju od minimalno 20 sekundi do maksimalno 1 minutu!

1 krug:

1 krug znači: da za redom radite 5 čučnjeva, 5 sklekova i 5 triceps propadanja nakon čega odmarate, 20 sekundi do 1 minutu, zatim ponavljate krug.

To je to! Jako jednostavan trening, i naravno da ga MOŽETE odraditi!

Čujemo se sutra!


Želiš se i ti pridružiti ovoj sezoni, bolje se osjećati i zauvijek postići željenu liniju s naj učinkovitijim online fitnes programom Hrvatske uz jaku motivaciju u vrijednosti
12.000 kn*?

30.07.2018

Kreće nova Sezona 10, "Tajne Vitke Linije. Totalni preokret." u kojoj vas očekuje glavna nagrada u vrijednosti 12000 kn* i drugi divni pokloni!!

želim sudjelovati u Sezoni 10!

* Ljeto je idealno vrijeme za maksimalno ubrzavanje tvog metabolizma!
U sezoni 10 imamo jedan zajednički program za sve skupine sudionika s jednostavnim i kratkim treninzima i savjetima o zdravom načinu života, koji će vas dovesti do super osjećaja, te vas naučiti kako brinuti o vlastitom tijelu s ustrajnošću i ljubavlju!
Program “Tajne vitke linije.Totalni preokret” traje 8 tjedana i namijenjen je postizanju trajnih rezultata kod smanjenja tjelesne težine bez yo-yo efekta.
Ovaj svježi ljetni program pomoći će vam da doživite ljeto na najbolji mogući način, zavolite pokret i naučite se uživati u hrani bez velikih ograničenja i dijeta!