NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Warm-up tjedan #BetterMeHrvatska" DAN 1

Dobar dan!

Dobrodošli u našu obitelj #BetterMeHrvatska.

Ova priča je započela 20.03.2017., i do sada je okupila više od 600 sudionika.

Naš ukupni fond nagrada u prethodnim sezonama (od 1. do 9.) iznosi preko 200.000,00 kn.

Sezonu 6 smo posvetili prikupljanju sredstava za 10 udruga diljem Hrvatske, i ukupno donirali 20.000 kn, prikupljenih u sportskom zabavnom natjecanju.

Cijenimo vaš trud i rad na sebi i podržavamo vaše odluke na putu do boljeg zdravlja!
Danas je taj dan...

#BetterMeHrvatska Luka Warm-up tjedan

...dan koji može preokrenuti vaš život!

Tu ste kako bi saznali malo više o našem programu. Kroz narednih 7 dana pokušat ćemo vam dočarati osjećaje našeg jedinstvenog #BetterMeHrvatska programa!

U ovom tjednu, nazvali smo ga "Warm-up", upoznat ćeš se s osnovama programa i vidjet ćeš da se zapravo nemaš čega bojati!


Korak 1. za danas: pročitaj naša pravila.

1. Preuzmite odgovornost za svoj život!

Samo i isključivo Vi ste odgovorni za svoj život! No, to je dobra vijest, zar ne? Ako smo mi odgovorni za ovo stanje koje imamo danas, znači da imamo i moć u rukama da ga promijenimo. ;) Prestanite kriviti roditelje, prijatelje, supružnike, državu, besparicu, okolnosti za svoju (ne)sreću – ona je u vašim rukama. Svakodnevne sitne odluke i izbori koje donosite kreiraju vaš dan, tjedan, mjesec, godinu i život. Na vama je koji će to izbori biti.

2. Pričajte samo o svojim pobjedama – ne i o porazima.

Porazi su dio života, ali u ovom programu za nas ne postoje. Nisi uspjela napraviti deset marinaca? Nemoj se žaliti radi toga, prekoravati samu sebe i odustajati. Uspjela si ih napraviti pet! Do jučer nisi mogla ni to. Čestitamo! Samosažaljenje je u našem programu strogo zabranjeno! Ako mislite da vam je teško u nekom trenutku – vjerujte, ima onih koji bi sve dali da žive vaš život, pa i ovakav kakav je. Pričanjem o problemima oni se samo umnožavaju – naučite se usmjeriti svoju pažnju na rješenja, naučite se osjetiti zahvalnost u svakom trenutku i veselite se svim onim sitnim pobjedama koje svakodnevno dobivate nad ovim svijetom i samim sobom.

3. Sve se može kad se hoće!

Možda vam se na početku naš program učinio malo kompliciranim ili prezahtjevnim, ali sve se može kad se hoće! Program #BetterMeHrvatska je posložen tako da trebate samo pratiti jednostavne upute i pažljivo čitati. Predvidjeli smo sve i ne smijete se prepustiti slučaju. Vaša motivacija i napredak ovise o tome koliko ćete pažnje posvetiti programu i sve je u vašim rukama. Program su prolazili ljudi koji su imali svakakve životne situacije i uspjeli su. Nemojte skupljati izlike – skupljajte pobjede. Hoćete li se konačno izboriti za sebe? Mi navijamo za vas!

...i za kraj, najbitnije pravilo našeg programa:

4. Možete odustati od svega – ali ne i od SEBE!

Nakon dugo vremena konačno radite nešto samo i isključivo za sebe! To NE znači da ste sebične, nego da uzimate ono što vam pripada – trenutak vremena u danu u kojemu ne igrate uloge supruge - majke - prijateljice - sestre - djelatnice, nego ste jednostavno ŽENA koja ima pravo na sretan i ispunjen život. Konačno ste postavile sebe na prvo mjesto, nemojte sada od toga odustati!

Korak 2. za danas

Učlanite se u našu tajnu grupu na Facebook-u kako bi se inspirirali rezultatima drugih sudionika programa i osjetili toplinu i snagu naše zajednice!

#BetterMeHrvatska Facebook grupa

Korak 3. za danas: Probajte naše zagrijavanje!

Jednostavno zagrijavanje za sve skupine mišića koje će vam pomoći započeti dan u najboljem raspoloženju!

Toliko za danas! Ne zaboravite podijeliti ovu korisnu informaciju s prijateljima, a sutra provjerite što smo spremili za vas!


Želiš se i ti pridružiti ovoj sezoni, bolje se osjećati i zauvijek postići željenu liniju s naj učinkovitijim online fitnes programom Hrvatske uz jaku motivaciju u vrijednosti
12.000 kn*?

30.07.2018

Kreće nova Sezona 10, "Tajne Vitke Linije. Totalni preokret." u kojoj vas očekuje glavna nagrada u vrijednosti 12000 kn* i drugi divni pokloni!!

želim sudjelovati u Sezoni 10
i boriti se za nagrade!

* Ljeto je idealno vrijeme za maksimalno ubrzavanje tvog metabolizma!
U sezoni 10 imamo jedan zajednički program za sve skupine sudionika s jednostavnim i kratkim treninzima i savjetima o zdravom načinu života, koji će vas dovesti do super osjećaja, te vas naučiti kako brinuti o vlastitom tijelu s ustrajnošću i ljubavlju!
Program “Tajne vitke linije.Totalni preokret” traje 8 tjedana i namijenjen je postizanju trajnih rezultata kod smanjenja tjelesne težine bez yo-yo efekta.
Ovaj svježi ljetni program pomoći će vam da doživite ljeto na najbolji mogući način, zavolite pokret i naučite se uživati u hrani bez velikih ograničenja i dijeta!