NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Zašto ja ne mršavim?

ZAUVIJEK FIT!

Zašto ja ne mršavim?

Pitanje je koje sam si postavljala vrlo često, pogotovo nakon sto sam se suočila s dijagnozom autoimunog tireoiditisa Hasimoto, koju sam dobila 6 mjeseci od poroda.

Bila sam, unatoč redovitom treniranju (TRX-x trening 3 x tjedno i pilates 2 x tjedno, i mučno trčanje tu i tamo), "simpatično popunjena", umorna, razdražljiva i nemirna. "To nisam ja, to je moja štitnjača!", tako se zvala grupa u koju sam se učlanila u toku potraga za rješenjem i promjenama. Bez obzira na svoju liječničku struku, lakše mi je bilo potražiti ispriku u dijagnozi nego temeljito proučiti razloge svojih neuspjeha u gubitku kilograma.

Sada, 2 i pol godine kasnije, mogu tvrditi da taj pristup je bio ništa drugo nego pokušaj negiranja odgovornosti za svoje stanje. Nikad neću prestati govoriti o važnosti prihvaćanja činjenice da isključivo mi sami, ni genetika, ni autoimune bolesti, ni stres, ni "teške kosti" nisu odgovorni za stanje duha i tijela u kojem mi živimo. Tražiti ćemo "krivca" do iznemoglosti, izlaz iz začaranog kruga postoji samo jedan, a to je suočavanje s problemom i jasan plan uzastopnih promjena u navikama i ponašanju. 

Na suvremenom tržištu postoji na tisuće različitih metoda mršavljenja, brzih i učinkovitih (to se traži!), skupih i manje skupih, do apsolutno nerealnih i manipulirajućih. Odluka pojedinca je što odabrati i kojim putem krenuti. Jedno je nesporno: da bi što dulje (idealno - zauvijek) uživali u rezultatima svojih financijskih i vremenskih ulaganja na putu do željene linije i zdravstvenog stanja, taj proces promjena mora biti zanimljiv, mora vas motivirati i pružiti vama iscrpnu informaciju i alate, kako bi saznali sve o potencijalu vašeg organizma.

U mom programu #BetterMeHrvatska nudim vam plan promjena, koji za neke postaje stil života, a nekima služi kao početna točka preokreta prema zdravom, sretnom i osviještenom životu, punom aktivnosti po vašoj mjeri, osmjeha i pozitivne energije!

Nakon što završite jednu sezonu programa, najvjerojatnije, ostati ćete s nama još neko vrijeme, ali više si nikad nećete postavljati pitanje: zašto ja ne mršavim?".

Vaša,
Olga


1 komentar

  • Da, slažem se da treba sam krenuti i to danas,a ne čekat sutra ili nekog u društvu za aerobni trening i sam to primjenjujem,ali za dobit mišićnu masu treningom i prehranom..e to malo teže ide prirodnim putem a pogotovo ako nemaš genetiku.LP!

    Dean

Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.