Prodaja ulaznica za online projekt: "Arhitekt zdravog tijela" pod vodstvom osobnog trenera Natalie Andronove je otvorena! Početak projekta je 01.03.2020.

Zašto ja ne mršavim?

ZAUVIJEK FIT!

Zašto ja ne mršavim?

Pitanje je koje sam si postavljala vrlo često, pogotovo nakon sto sam se suočila s dijagnozom autoimunog tireoiditisa Hasimoto, koju sam dobila 6 mjeseci od poroda.

Bila sam, unatoč redovitom treniranju (TRX-x trening 3 x tjedno i pilates 2 x tjedno, i mučno trčanje tu i tamo), "simpatično popunjena", umorna, razdražljiva i nemirna. "To nisam ja, to je moja štitnjača!", tako se zvala grupa u koju sam se učlanila u toku potraga za rješenjem i promjenama. Bez obzira na svoju liječničku struku, lakše mi je bilo potražiti ispriku u dijagnozi nego temeljito proučiti razloge svojih neuspjeha u gubitku kilograma.

Sada, 2 i pol godine kasnije, mogu tvrditi da taj pristup je bio ništa drugo nego pokušaj negiranja odgovornosti za svoje stanje. Nikad neću prestati govoriti o važnosti prihvaćanja činjenice da isključivo mi sami, ni genetika, ni autoimune bolesti, ni stres, ni "teške kosti" nisu odgovorni za stanje duha i tijela u kojem mi živimo. Tražiti ćemo "krivca" do iznemoglosti, izlaz iz začaranog kruga postoji samo jedan, a to je suočavanje s problemom i jasan plan uzastopnih promjena u navikama i ponašanju. 

Na suvremenom tržištu postoji na tisuće različitih metoda mršavljenja, brzih i učinkovitih (to se traži!), skupih i manje skupih, do apsolutno nerealnih i manipulirajućih. Odluka pojedinca je što odabrati i kojim putem krenuti. Jedno je nesporno: da bi što dulje (idealno - zauvijek) uživali u rezultatima svojih financijskih i vremenskih ulaganja na putu do željene linije i zdravstvenog stanja, taj proces promjena mora biti zanimljiv, mora vas motivirati i pružiti vama iscrpnu informaciju i alate, kako bi saznali sve o potencijalu vašeg organizma.

U mom programu #BetterMeHrvatska nudim vam plan promjena, koji za neke postaje stil života, a nekima služi kao početna točka preokreta prema zdravom, sretnom i osviještenom životu, punom aktivnosti po vašoj mjeri, osmjeha i pozitivne energije!

Nakon što završite jednu sezonu programa, najvjerojatnije, ostati ćete s nama još neko vrijeme, ali više si nikad nećete postavljati pitanje: zašto ja ne mršavim?".

Vaša,
Olga


1 komentar

  • Da, slažem se da treba sam krenuti i to danas,a ne čekat sutra ili nekog u društvu za aerobni trening i sam to primjenjujem,ali za dobit mišićnu masu treningom i prehranom..e to malo teže ide prirodnim putem a pogotovo ako nemaš genetiku.LP!

    Dean

Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.