NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Pazi na sebe!


ZAUVIJEK FIT!


Zamislite da svakog dana...

gledate u dvorište susjeda koji drži ispred kuće raskošan auto, recimo Porsche. 

Izgleda da se brine o svom autu, svakodnevno s njega briše prašinu, vikendom polira svjetla i redovno šiša travnjak na kojem je auto parkiran. Čujete kako pali motor i drži ga upaljenim. Čujete zvuk ispravnog, novog motora prekrasnog novog automobila.

Ali...susjed ga ne vozi. Nikad se ne vozi u svojem moćnom i nabrijanom Porsche-u. Ne ide s njim na putovanje, ne sluša najnoviju glazbu ili pak bezvremenske evergreens-e iz predivnog sound sustava u vožnji. Ne zanimaju ga ushićene poglede susjeda i poznanika tijekom vožnje. Ne koristi ono što pripada njemu i što je njegovo po pravu! Ono čemu na što bi bilo ljubomorno cijelo susjedstvo, auto koji bi mogao podignuti njegovu kvalitetu života na drugi, bolji nivo. 

Što bi vi osjećali, promatrajući tog susjeda? Znatiželju? Nerazumijevanje? Možda bi čak mislili da je on pomalo lud...je l' tako?

Zašto onda radite isto? Imate puno više od Porsche-a u dvorištu. Imate predivan poklon prirode: vaše divno, vitko, zdravo, moćno i snažno zdravo tijelo. Na koje ste zaboravile, ne koristite ga u svakodnevici, ne razvijate njegov potencijal i ne uživate u blagostima koje ono može vama pružiti. Propuštate sjajne prilike, putovanja svog života, koje bi bili toliko prekrasni i trostruko nezaboravni u divnom tijelu u kojem ste bile rođene, ali- koje ste zanemarili. 

Kako znam da jeste? Tako da ste sada ovdje i čitate ove riječi. Pokušajte shvatiti poantu, ni u jednoj sekundi ne želim vas uvrijediti. Jer sam i ja jedna od vas. 

 

Zanemarila sam, izdala, prevarila svoje tijelo više puta. Zaboravila sam na ovaj nevjerojatan stroj, moj poklon od prirode, trpajući u sebe nepotrebno, preskakujući fizičku aktivnost. Zamijenila sam svoj Porsche s peglicom, i uvjeravala sam se da je to u redu. 

Ali isto tako vjerujem da ste ovdje, ako bi ponovo preuzele tu kontrolu! Kako bi počele, s nama, koristiti svaku priliku koju nama pruža život i naše divno tijelo. 

Pa krenimo! 

Vaša,
Olga

 


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.