NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

"Been there, got a t'shirt!"-tko je Olga i o čemu je ovaj blog.

ZAUVIJEK FIT!

Dobar dan svima!

Moje ime je Olga i svoj blog želim posvetiti globalnom problemu koji doslovce hara našom generacijom, a to je problem pretilosti i prekomjerne težine.

U blogu ću pisati o najčešćim zabludama oko mršavljenja, savjetovat ću vam neke od sigurnih i isprobanih metoda, razgovarati o motivaciji i izvoru snaga na putu prema promjenama.

Ponekad će vas moji postovi uzrujati, a možda će se neki od vas pronaći uvrijeđenima. Ako se nalazite među njima, ispričavam se na emocijama koje sam izazvala kod vas i predlažem vam da jednim klikom zatvorite blog i zaboravite na to. Ako vam nije po volji, ovaj blog nije za vas.

Kako bi mogli započeti, ispričat ću vam nekoliko riječi o sebi. Imam 36 godina, živim u Puli, osnivačica sam fitnes projekta #BetterMeHrvatska, prvog online fitnes natjecanja u Hrvatskoj i Europi. Sve informacije o projektu dostupne su na www.bmwell.com

Po struci sam liječnica, 2008. godine specijalizirala sam ginekologiju na Prvom Moskovskom Medicinskom Univerzitetu I.M.Setchenova u Moskvi. Od 2012. živim u Puli te sam mama 6-godišnje kćerkice.

Nakon dugih i bezuspješnih pokušaja mršavljenja kreirala sam, uz pomoć domaćih i stranih stručnjaka, online fitnes projekt #BetterMeHrvatska koji ponosno smatram najučinkovitijim na današnjem tržištu sličnih programa u Hrvatskoj.

Voljela bi zatvoriti temu upoznavanja s jednim citatom Ramba Amadeusa koji je stanje našeg materijalne i duhovne mizerije opisao ovako: “Nacionalizam je tema do 300 eura prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kad

plaća prijeđe 500 eura, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kad prijeđe tisuću, onda je top tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kad se popne na više od tri tisuće, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi.”

U svom blogu ću pisati o temama koje će vas dotaknuti bez obzira na visinu plaće, a vrlo je vjerojatno da će vam i plaća porasti, kad počnete pričati o zdravoj hrani, vremenskoj prognozi, ljubavi i drugim benefitima zdravog i ispunjenog života!

Vaša,
Olga


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.