NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Nemam vremena...biti pretila!

ZAUVIJEK FIT!

"Nemam ja vremena!"

- je number one isprika, pogotovo kod nas žena...što ako promijenimo taj stav u: “nemam vremena biti pretila?!”
Male promjene znače najviše!

Nabrojati ću vam samo nekoliko benefita života u vitkom i zdravom tijelu!
1. Ušteda vremena. GOLEMA ušteda vremena. Osim što ne moraš više trošiti vrijeme po dućanima pronalazeći dovoljno dugu tuniku ili dovoljno velike hlače, jutarnje oblačenje i općenito izbor odjevnih predmeta prestaje biti muka!

2. Ušteda novca. Naš slogan u #BetterMeHrvatska je: ne zanima nas uzak struk, zanima nas široki osmijeh! Prednost dobrog izgleda ne odnosi se samo na konfekcijski broj, već na osjećaj sreće, ispunjenosti i zadovoljstva! Sretan čovjek prestaje biti “idealnim potrošačem”, koji zadovoljava svoje frustracije kupujući ono što nam nameću modni časopisi i Instagram influenceri. Princip je vrlo jasan: zdrav način života nosi bolji san, bolji izgled kože, umanjuje stres i umor, trošite manje novca na kozmetiku i stvari koje vas čine sretnima jedino u procesu kupovine, a poslije skupljaju prašinu na polici!

3. Bolji seksualni život i bolji partnerski i obiteljski odnosi. Čini vam se da tu nema poveznice? Itekako ima! Osoba koja je koncentrirana na sebe i svoje dobro stanje, pozitivno egocentrična osoba, daje ono što nosi u sebe, a to je osjećaj sigurnosti, ljubav i pozitiva! Nisu zanemarljivi podaci stručnjaka o tome da redovno vježbanje i općenito fizička aktivnost pozitivno utječu na seksualni život parova i pospješuju razvoj povjerenja i čvrstih partnerskih odnosa u obitelji!

Vježbajte, hodajte, hranite se zdravo, kako bi živjeli maksimalno ispunjen i sretan život!

Vaša,
Olga


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.