Četrnaesta sezona #BetterMeHrvatska, online fitness programa kreće 20.01.2019!

Zašto #BetterMeHrvatska? Odgovara Ingrid!

Moja priča počinje ovako!

Olgu sam upoznala prije godinu dana sasvim slučajno i sjećam se nje i njenih kilograma naime nakon nekog dužeg vremena na Facebook-u ugledala sam njen blog i sa nevjericom gledala u te njene slike prije i poslije moram priznati znatiželjno sam ju odmah nazvala htjela sam ćuti i vidjeti svojim ocima koje je to čudo se dogodilo da je to ista osoba ali u dva različita tijela i duha zar je to moguće !!?? Kako je ona jedno pozitivno biće odmah smo dogovorile kavu i da to je ona!! Da to je ta žena koju sam upoznala sa dosta kila vise radoznalo i ushićeno postavila sam joj bezbroj pitanja sve me interesiralo bila sam u pozitivnom soku željela sam sada odmah krenuti i ja!!!
Ja nisam nikada bila pretila ali dva poroda su i na mom tijelu ostavila traga ali nisu samo porodi za to krivi! Priznajem ja sam osoba koja obožava slatko i naravno stošta nešto potrpati u sebe ne razmišljaju da je to hrana koja nije za mene i koja samo gradi one "bokobrane"oko mog struka. Vježbala jesam ali nepravilna prehrana guši oni puni potencijal vježbanja i definitivno sve kreće od pravilne prehrane i naravno vježbi i odricanja..
Sto je za mene #BetterMeHrvatska!? za mene je better mi vise od fitnes igre, za mene je BETTER ME Izazov koji meni kao pojedincu daje snagu mentalnu i fizičku...ovisnost koja nema granice ,onaj osjećaj kada ne možeš zamisliti dan bez vježbanja, izračuna kalorija i svih rituala koje sadrži ovaj fantastičan program..Da je meni netko rekao da ću ja krenuti u neke lude izazove prije godinu dana ne bih povjerovala ali sada ulaskom u ovu igru ja znam da MOGU APSOLUTNO SVE,NEMA GRANICA ,svi smo mi samo ljudi ritam današnjice i meni diktira nimalo lak tempo i stresa ne fali posla i obaveza isto tako ali ne postoje opravdanja i izlike jer ja sam uz Better Me program upoznala najbolju verziju sebe i ne nisam jos stala moj je put je jos dug jer ja znam da moje tijelo i duh od mene zaslužuje najbolje jer jedino tako će mi i uzvratiti najbolje..uz BETTER ME idem pobijediti sebe jer svaki dan iznova najveći je gušt doista pobijediti sebe!!


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.