Zašto #BetterMeHrvatska? Odgovara Alenka!

Pozdrav svima,

moje ime je Alenka i odlučila sam se za sudjelovanje u programu #BetterMeHrvatska jer sam stvarno došla do prijelomne točke u životu. Znate onaj trenutak kada se pogledate u ogledalo i shvatite da to niste vi? Mislim jeste, ali duboko u sebi niste - nadam se da me razumijete.

Ne trebaju biti samo kilogram u pitanju, može biti i način prehrane, kondicija, pretjeran umor, bezvoljnost... izaberite sami.

Obzirom da ste na ovoj stranici, vi tražite način za poboljšanjem, tj. boljom verzijom sebe koja je tu negdje, ali treba poticaj. Moram vam reći da bolju stranicu niste mogli izabrati. Ne trebate mi vjerovati na riječ, učlanite se u iduću sezonu i uvjerite se sami!

Ja sam imala sreću što poznajem pobjednicu prve sezone koja mi je pričala o programu i poticala me da probam. Neizmjerno sam joj zahvalna na tome.

Svi smo mi rođeni da nam bude lipo kao što pjeva Tonči. Polazim od sebe kada kažem: Di ćeš ljepše od zadovoljstva sobom? To vam je lanac: zadovoljni ste sobom - volite sebe - lakše odrađujete sve zadatke i obaveze koje vam život nosi - sretni i ispunjeni ste - lijepo vam je!!!

A sad malo o programu:
- ovdje niste sami (cijeli tim je iza vas) - mentor; nutricionist; fitness trenerica; te osnivateljica programa Olga Soshnikova bez koje ovo sve ne bi bilo moguće
- imate 24h podršku i motivaciju (kako tima tako i sudionika programa) - svi za jednog, jedan za sve
- učite se zdravo hraniti (i na kraju naučite) - kroz ponuđeni plan prehrane, listu namirnica i aplikacija za izračun unosa hrane
- treninzi - potiču mršavljenje i uče vas disciplini
- nagrade (da, dobro ste pročitali) - imate mogućnost osvojiti vrijedne nagrade; više o tome na stranici.

Iz iskustva vam kažem da neće biti lako. Budite ustrajni, pomičite vlastite granice i rezultati neće izostati. Upoznajte novu verziju sebe!!!

Svatko od nas je jedinstven i program različito djeluje. Iz tjedna u tjedan se mjerimo da bi vidjeli napredak i kod mene je neznatan i u kilogramima i u centimetrima. Međutim, stanem u odjeću koja mi je prije mjesec dana jedva stizala malo iznad koljena; kaiš kopčam na zadnjoj rupi (ne znam kad mi je to pošlo za rukom, mislim 2014. zadnji put) Očito je došlo do preraspodjele 😀
Ljudi koji me duže nisu vidjeli pitaju: Na kojoj si dijeti? Baš si smršavila ... a ja im ponosno odgovaram: to nije dijeta, to je #BetterMeHrvatska!!!

Eto dragi moji zbog svega navedenog #BetterMeHrvatska.

Probajte, nemate šta izgubiti! Dozvolite si tu malu promjenu načina života i razmišljanja koja puno znači 😉

Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.