NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Priča Emine: "Oduvijek sam bila bucka...".

Bok, zovem se Emina i nakon mjesec dana #BetterMeHrvatska avanture odlučila sam podijeliti svoju priču s Vama.

Oduvijek sam bila bucka, još odmalena i često mi je to stvaralo probleme, ali nekako sam se nosila s kilažom i sama sebe tješila da sam po prirodi krupna i da nikad ne bih mogla biti mršava. Tako su prolazile godine.

Kada sam 2014. godine rodila svoju drugu kćer, kilogrami su me počeli "gušiti". Svakim danom sam bila sve nezadovoljnija i samo sam vidjela salo oko svog stomaka, ali svaki put kad bih pokušala skinuti kile nakon samo par dana, potajice, skrivajući se ne znam ni ja od koga, prežderavala bih se čokolade, čipsa i svega što sam pronašla u špajzi. Ovo ljeto mi se dogodio konačni klik, kada sam shvatila da tako više ne ide, da moram sama sebi pomoći i da nema više ovisnosti o lošoj hrani...

Na facebook-u sam vidjela da je bivša kolegica skinula brdoooo kilograma, te sam odlučila probati i ja. Tako je 02.10.2017. godine počela moja avantura.

Avantura prema boljoj verziji sebe, avantura u kojoj sam 100 puta pomislila kako mi je dosta, kako mi se više neda vježbati i paziti na prehranu i kako možda stvarno nije suđeno da budem mršava. Ali tvrdoglava mazga kakva jesam, bila sam svjesna da sam sama sebi nešto obećala i da povratka nema. Morala sam ići dalje, prvenstveno zbog sebe same, ali i zbog ljudi koji stoje iza ovog projekta i koji nas bodre svakog dana. Niti ozljeda tetive me nije spriječila! Polako, ali sigurno nastavila sam dalje i danas ponosno mogu reći da sam došla do FINALA!!!

Tek kad sam napravila kolaž prije i poslije, shvatila sam koliki sam zapravo napredak napravila u mjesec dana i da mi budućnost nosi još veće promjene... Ima tu još puno posla, ali znam da ja to mogu! U punom smislu postajem #BetterMe i ponosno stavljam svoju sliku prije/poslije (koja mi je ogroman poticaj za daljnju borbu) kao dokaz da se sve može i da je napredak itekako moguć ako se istinski trudimo...

Hvala svim sudionicima koji se međusobno bodre u grupi, neizmjerno hvala Olgi i Luki jer osim što sam postala mršavija postala sam i puuuno sretnija osoba!


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.