Uskoro! Prodaja ulaznica za sezonu 20 #BetterMeHrvatska!!!

Pobjednica sezone 4 #BetterMeHrvatska Nadija priča o svom iskustvu!

Bok svima! Zovem se Nadija, imam 39 godina i zaposlena sam mama troje djece.

Već godinama, pogotovo nakon trećeg poroda, skupljam kile. Nekako sam sebi postala normalna sa viškom kilograma i nisam previše o tome razmišljala. Međutim, uslijed promjene posla i izloženosti kamerama počele su mi, naravno, kile smetati.

I onda je krenula moja muka...svakog ponedjeljka...svima jako dobro poznat, prokleti ponedjeljak... ... kako sam se samo mučila... novo nanovo, svaki tjedan, a kile nisu išle dolje... Netko je već jednom rekao da ništa nije slučajno! Potpisujem!

Ugledala sam sliku svoje srednjoškolske frendice, koja je uvijek imala višak kilograma! Bila je prekrasna, vitka, sjajila je!! Bila sam pozitivno šokirana!! Javila sam joj se i dobila kratak odgovor da je #BetterMeHrvatska program zaslužan za njenu promjenu i da je program super! To je bilo to!

ODLUČILA SAM, ako je mogla ona, mogu i ja! Nisam znala ništa više od toga, kupila sam ulaznicu prvi dan čim je krenula prodaja! To je, definitivno, najbolja odluka koju sam donijela ove godine!! Krenula sam, na početku nisam mogla napraviti 5 trbušnjaka (kako su mi se moji doma smijali!!), ali bila sam ustrajna i pratila sam upute programa! Bilo je dana kad mi je bilo teško, ali nisam odustajala. Imala sam Facebook grupu koja me gurala naprijed... svi oni sudionici koji nisu odustajali i bodrili jedni druge... pozitivne cure iz prijašnjih sezona koje su znale što prolazim... i koliko je nekad teško... Bila sam ponosna svakim danom svojim uspjehom, svojom promjenom, ne samo fizičkom, nego i psihičkom... jer sam napokon shvatila koliko sam ja važna, koliko sam bolja kad odvojim malo vremena u danu samo za sebe... koliko su pozitivniji svi oko mene... a pogotovo moja djeca... i najveća lekcija koju sam ih mogla naučiti je ona da ako si dovoljno uporan, možeš uspjeti! I ja sam uspjela i postala pobjednica 4.sezone!! Zato... nemoj previše razmišljati... donesi i ti najbolju odluku u Novoj! Kreni!

Ti to možeš!!!


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.