Prodaja ulaznica za ŠESTU sezonu #BetterMeHrvatska, on-line programa je krenula!

Ovo jednostavno morate pročitati-nasmijalo nas je do suza! Jasna o #BetterMeHrvatska!

Dragi svi,
Oni koji me znaju, sjećaju se mojih oscilacija u kilaži. Nikad nisam bila ekstremno pretila ali viška je uvijek bilo. Samo u trudnoćama sam kroz 2,5 godine prošla kroz „simboličnu“ oscilaciju od 120 kg 😊 30 gore, 30 dolje, pa još jednom 30 gore, 30 dolje. Ipak, 3 godine nakon poroda, 2 godine od dijagnoze multiple skleroze moje tijelo nije baš bilo u zavidnom stanju. Budimo iskreni, prešla se i ta 35-a godina.
I onda, sasvim slučajno, iako ne vjerujem u slučajnosti, srela sam Olgu Soshnikovu koja je na svoj simpatičan način (nisam-rekla-da-si-debela-ali-mislim-da-bi-se-trebala-uključiti-i-da-će-ti-koristiti hihi drago stvorenje je ta Olga😊) predložila da se uključim u program BetterMe. Odmah sam joj rekla da mislim da to nije za mene, jer znate ja sam uvijek neka posebna kobasica u životu, i meni uvijek nešto posebno treba 😊 i ne mogu ja sad tu pratiti taj njihov režim prehrane, a osim toga imam ekstremno puno posla u firmi koju sam nedavno pokrenula, još jednom poslu koji furam sa strane, pripremi apartmana za sezonu, odgoju dvoje djece od 5 i 3 godine, mužu za kojeg se jedva nađe koja minuta, narušenom zdravlju… sve validne isprike što jest, jest. Sve dok nisam malo pročitala taj program i skužila da je to zapravo hrana koja meni odgovara (bez nekih kerefeka koja ne znam niti pročitati a kamoli skuhati). Zaključila sam da želim probati, pronašla žrtvu koja će mi biti supatnik na putu (hvala seko!) i krenula dan po dan.
Bilo je teško, tijelo koje se dugo vremena nije ničime bavilo zaboravilo je kako je to znojiti se najjače. Bilo je dana kada sam mužu htjela odgristi nogu i pojesti ju sa senfom (senf je najmanje kaloričan dodatak ako niste znali LOL)… ovo zadnje se događalo prvih tjedan dana dok nisam skužila da ne smijem biti gladna i da uopće nema potrebe da gladujem. Pomalo sam ulovila korak s pripremom obroka koji su mi fini i prate preporuke programa, unaprijed pripremljeni meniji su bili odlični kad je falilo inspiracije. Luka, naš motivator/savjetnik/rame za plakanje bio je uvijek pun pozitivnih motivirajućih riječi iz dana u dan – nekad mi je i to išlo na živce. 😊
Danas, nakon 4 tjedna pišem ovaj post, ne zato da bih se pohvalila kako sam mršava i utegnuta, nego zato što je moje tijelo jučer odradilo izazov za koji sam smatrala da nije spremno – 2 minute planka i 3 minute jumping jacka u nizu bez pauze. Ok, vama koji ste u treningu to i nije možda nešto, ali meni koja prije 4 tjedna nisam mogla odraditi 30 sekundi planka ovo je bilo oslobađajuće. Psihička barijera je probijena, moje tijelo može gotovo sve što želim, neovisno o godinama, dijagnozi, samo ako mu posvetim malo pažnje.
Naravno, centimetri su otišli (u struku čak 7 centimetara!), tijelo je snažno kao nikada do sada (plank od 2 minute je pjesma, 20 marinaca odradim kao od šale), i pazite ovo … celulit je skoro u potpunosti nestao! Radi slijedeće rečenice će se BetterMe ekipa pjeniti na mene ali ponekad nisam stigla niti odraditi sve prema programu a rezultat je svejedno tu.. Ipak, ne preporučujem da preskačete obaveze, osjećat ćete se bezveze.
Naravno, ima posla za mene i u idućoj sezoni ali rezultat je tu.
Bravo BetterMe! Bravo Ogla Soshnikova! Bravo svi koji su sudjelovali! Bravo za one koji su tek odlučili krenuti! Bravo za vas koji uopće razmišljate da krenete to znači da ste svjesni potrebe za promjenom!
Ako vam bilo što nije jasno slobodno se javite rado ću vam odgovoriti.
Naravno, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom. Prije svega sami osluškujte svoje tijelo. Vaš život je Vaša odgovornost.
Jasna Mašinović Puh

Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.