NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Kako izgubiti 43 kg u 5 mjeseci i postati lice s naslovnice fitness projekta-zna Marijana!

 

 

KRALJEVSKI OSJEĆAJ...

Želim opisati kraljevski osjećaj...osjećaj BetterMeHrvatska.

Krajem 6. mj kupila sam paket i krenula. Korak po korak, dan po dan, slušala sam kao malo dijete i odrađivala sam svaki zadatak. Tjedan po tjedan, sve je bilo bolje, stanem na vagu, kila dolje, dvije dolje...motivacija raste. Završila sezona, ja 10 kg lakša. U sebi znam da mogu više...jače! Osvojila sam 2. mjesto...5000 kuna nisam očekivala, nisam se nadala, to je bilo samo 10 kg.

Krenem u drugu sezonu...kile idu dolje, centimetri se tope. Odrađujem dan po dan, neke vježbe nisam mogla raditi, umirem jer mi je teško, živciram se, ali napravim, pa makar krivo. I dalje sam debela, ali moj osjećaj u tom programu raste. Gledam svoje noge...pa počinjem ih voljeti! Pa ruke...pa sve su manje i ljepše! I tako idu sezone, ja skupa s njima i još k tome sve manja i manja. Danas sam -43 kg.

Još 10 kg i moj cilj je postignut, što se vage tiče. Tada ću moći reći da je 53 kg sala otišlo...zauvijek. Moje samopouzdanje je ogromno...idem gradom i pogledam se u izlog. Volim svaki dio svog tijela, ne sramim se! Volim vrijeme za sebe, volim osjećaj za sebe. U BetterMeHrvatska sam zavoljela trčati...to je osjećaj za poletiti! Volim adrenalin koji me gura. Najviše volim osjećaj BetterMeHrvatska!...to se ne može objasniti...nosim ga u sebi od početka i tu je, stalno je tu!

Naučila sam se organizirati...što se prehrane tiče, kuham sama. Učim što mogu jesti i kako fino pripremiti, jer ja nisam kanta za smeće! Jedem fino, nikada nisam gladna i nisam na dijeti. Dan po dan, korak po korak, uporno...krenuti sad..sad...! Razmišljam kako sam na kraju, prije svega, sama sebi motivacija...i to je jako važno. Nakon svega, moja slika krasi sezonu 7 i to je moja pobjeda! Osjećaj je predivan...poseban! BetterMeHrvatska je u mome ❤!

 


Upišite komentar

Napomena: komentar prije prikaza mora biti odobren od strane administratora.