Udruga Snoopy s voditeljom Rebeka

DOBRO DOŠLI!


Moje ime je Rebeka i moj tim se bori za udrugu "Snoopy" Podržite trud tima putem donacije! Hvala Vam od srca.

Udruga Snoopy

O ljubavi prema našim četveronožnim prijateljima bi mogli pisati romane, o našoj predanosti ovome što radimo ne treba napisati ni slova jer svaki sretno udomljeni pas je jedini razlog zašto smo ovdje.

Dakle kratak opis djelatnosti bio bi slijedeći:

  • cilj naše Udruge je zbrinjavanje napuštenih, izgubljenih i ozlijeđenih pasa na području općine Pula i šire okolice te udomljavanje istih u adekvatne domove
  • sterilizacija i kastracija u cilju prevencije neželjenih legla
  • edukacija građana na temu odgovornog ponašanja prema životinjama
  • promicanje volonterstva i dobrotvornog rada te borba protiv zlostavljanja i zanemarivanja životinja.

Godišnje se spasi oko 200 napuštenih pasa, a u prvih 9 mjeseci ove godine njih je više od 120 već sretno udomljeno. Ponosni smo i sretni zbog svakog od njih.

Iznos koji bi osvojili u ovoj akciji utrošili bi na farbanje armature bokseva koja je sada potpuno hrđava i jako trošna i na krečenje zidova bokseva vapnom, kako bi naši štićenici živjeli u lijepšem i zdravijem okruženju.

Hvala vam od srca unaprijed! Kako god završilo, jako smo sretni što nam se pružila prilika biti dio ovakve lijepe priče.

Vaša podrška udrugama i timovima
#BetterMeHrvatska Sezona 6

Sezona 6 #BetterMeHrvatska programa je  jedna velika zajednička borba puna ljubavi za one kojima je pomoć najpotrebnija!

Želite li se i Vi priključiti ovoj velikodušnoj borbi u kojoj bi za Božić mogli staviti osmijeh na lica onima koji nužno čekaju Vašu pomoć? To možete i bez da se pridružite timovima #BetterMeHrvatska, Sezona 6. Pomozite zajedno s Vašom obitelji - prijateljima - kolegama - firmom - udrugom i...

...donirajte u naš božićni nagradni fond s odabirom jednog ili više paketa "Poklon od srca". Paketi se mogu kombinirati da bi došli do željene svote.