Udruga Ruka Šapi s voditeljom Tea

DOBRO DOŠLI!


Moje ime je Tea i moj tim se bori za udrugu "Ruka Šapi" Podržite trud tima putem donacije! Hvala Vam od srca.

Vaša podrška udrugama i timovima
#BetterMeHrvatska Sezona 6

Sezona 6 #BetterMeHrvatska programa je  jedna velika zajednička borba puna ljubavi za one kojima je pomoć najpotrebnija!

Želite li se i Vi priključiti ovoj velikodušnoj borbi u kojoj bi za Božić mogli staviti osmijeh na lica onima koji nužno čekaju Vašu pomoć? To možete i bez da se pridružite timovima #BetterMeHrvatska, Sezona 6. Pomozite zajedno s Vašom obitelji - prijateljima - kolegama - firmom - udrugom i...

...donirajte u naš božićni nagradni fond s odabirom jednog ili više paketa "Poklon od srca". Paketi se mogu kombinirati da bi došli do željene svote.

Udruga "Ruka Šapi"

Udruga za zaštitu životinja Ruka šapi osnovana je 19.11.2009. godine u Puli. Udruga je neprofitna organizacija te se sastoji od nekoliko volontera (osoba koje svojim slobodnim vremenom, svojim novcem i svojom dobrom voljom pridonose Udruzi BEZ ikakve naknade).

Kao i svaka neprofitna organizacija, Udruga funkcionira isključivo zahvaljujući donacijama i dobrim ljudima koji su voljni na neki način pomoći. 
Udruga NEMA azil, stoga su svi naši štićenici smješteni u domovima volontera, privremenih udomitelja i na privatnim terenima.

Osnovne djelatnosti Udruge:

• okupljanje ljubitelja životinja
• promocija prava životinja
• zaštita i zbrinjavanje napuštenih, zlostavljanih i bolesnih životinja
• poticanje pozitivnog stava o udomljavanju
• edukacija javnosti o važnosti sterilizacije i kastracije životinja
• suradnja sa tijelima državne uprave i samouprave te odgovarajućim stručnim ustanovama i institucijama
• suradnja i povezivanje sa međunarodnim organizacijama za zaštitu životinja
• provođenje projekata „Uhvati-steriliziraj-vrati“, „Cijepljenjem i čipiranjem protiv napuštenih životinja“ te „Nahranimo ih na ulici“

Do sada smo zbrinuli preko 1700 životinja i većini pronašli Zauvijek dom. Isto tako, u suradnji s gradom Pula i od donacija građana, već nekoliko godina provodimo projekt Uhvati-steriliziraj-vrati kako bi se broj napuštenih i bolesnih životinja na ulici smanjio.