Udruga Pokloni Mi Budućnost s voditeljom Tanja

DOBRO DOŠLI!


Moje ime je Tanja i moj tim se bori za udrugu
"Pokloni Mi Budućnost" Podržite trud tima putem donacije! Hvala Vam od srca.

Vaša podrška udrugama i timovima
#BetterMeHrvatska Sezona 6

Sezona 6 #BetterMeHrvatska programa je  jedna velika zajednička borba puna ljubavi za one kojima je pomoć najpotrebnija!

Želite li se i Vi priključiti ovoj velikodušnoj borbi u kojoj bi za Božić mogli staviti osmijeh na lica onima koji nužno čekaju Vašu pomoć? To možete i bez da se pridružite timovima #BetterMeHrvatska, Sezona 6. Pomozite zajedno s Vašom obitelji - prijateljima - kolegama - firmom - udrugom i...

...donirajte u naš božićni nagradni fond s odabirom jednog ili više paketa "Poklon od srca". Paketi se mogu kombinirati da bi došli do željene svote.

Udruga " Pokoni Mi Budućnost "

Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost iz Pule, Verudela 8, usmjerila se prvenstveno na pomaganje djeci, no pomaže i svima u potrebi.

Prvi veliki projekt nam je bio 2014. godine kada smo na Fratarskom otoku kraj Pule organizirali ljetni kamp pod nazivom "Zagrljaj Istre", za djecu iz poplavljenih područja Slavonije, gdje smo im organizirali nezaboravno ljetovanje, dok su roditelji obnavljali poplavljene kuće, željeli smo da djeca barem malo zaborave na nedaću koja ih je snašla. Imali su mnoštvo izleta, radionica, ... i što je najvažnije apsolutno sve im je bilo besplatno, zahvaljujući mnogim sponzorima i donatorima.

Najviše smo fokusirani na plaćanje školskih obroka djeci u Osnovnim školama, kojima roditelji ne mogu priuštiti marendu, a opet ne ostvaruju iz nekog razloga prava na povlastice.

Pa smo tako pretprošle školske godine bili uključeni u projekt Ministarstva socijalne politike i mladih, vezano za plaćanje školskih obroka takvoj djeci, a prošle i ove školske godine, kako su se promijenili uvjeti natječaja za navedenu svrhu, samostalno prikupljamo donacije od građana i obrtnika te u suradnji sa školama i pedagozima podmirujemo školske obroke gladnoj djeci.

Osim toga, imamo još lijepih projekta usmjerenih ka djeci, od kojeg bi izdvojili "Rođendan iz snova", gdje u suradnji s obrtnicima omogućavamo djeci kojoj roditelji ne mogu priuštiti proslavu rođendana, da proslave rođendan iz snova, u igraonici, sami si odaberu prekrasnu tortu, pozovu "milijardu" prijatelja, te osim izvrsne animacije, pizza, sokova, grickalica, torte, dobiju i poklončić i CD sa slikama za uspomenu.

Sredstva koja bi dobili od #BetterMeHrvatska projekta usmjerili bi na plaćanje školskih obroka gladnoj djeci, budući da je uvijek više dječice nego sredstava, na žalost.

Stoga, niti ne možemo precizirati iznos, budući da nam bilo što dobro dođe. Jedna mjesečna školska marenda po djetetu iznosi oko 160,00 kn, ovisno o broju školskih dana te prisutnosti djeteta u školi. Dnevna marenda je 8 kn, odnosno godišnja marenda je 1.600,00 kn za jedno dijete.

Dio sredstava odvajali smo te bi opet odvojili i za pomoć našoj sugrađanki koja je po završetku srednje škole jako teško stradala u prometnoj nesreći te se nalazi na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama, a potrebne su joj pojačane terapije, koje se posebno moraju plaćati. Stanje je poprilično loše, te je svaka pomoć dobro došla.