Udruga Mali Zmaj s voditeljom Martina

DOBRO DOŠLI!


Moje ime je Martina i moj tim se bori za udrugu "Mali Zmaj" Podržite trud tima putem donacije! Hvala Vam od srca!

Udruga "Mali Zmaj"


Mali zmaj je humanitarna udruga koja pomaže potrebitoj djeci.

Naše glavne djelatnosti su:

Besplatne likovne, dramske, glazbene, plesne i ostale radionice, organizacija rođendana, aktivnosti i izleta za korisnike kroz cijelu godinu. Pomoć pri učenju, besplatno psihološko savjetovanje. Organizacija predavanja o prevenciji ovisnosti i zdravoj prehrani. Organizacija izleta i ljetovanja za djecu korisnike. Svakodnevno prikupljanje odjeće, obuće, hrane, higijenskih potrepština, školskog pribora, i svega ostalog što djeci treba.

Dostavljamo humanitarnu pomoć djeci po cijeloj Hrvatskoj.

Vaša podrška udrugama i timovima
#BetterMeHrvatska Sezona 6

Sezona 6 #BetterMeHrvatska programa je  jedna velika zajednička borba puna ljubavi za one kojima je pomoć najpotrebnija!

Želite li se i Vi priključiti ovoj velikodušnoj borbi u kojoj bi za Božić mogli staviti osmijeh na lica onima koji nužno čekaju Vašu pomoć? To možete i bez da se pridružite timovima #BetterMeHrvatska, Sezona 6. Pomozite zajedno s Vašom obitelji - prijateljima - kolegama - firmom - udrugom i...

...donirajte u naš božićni nagradni fond s odabirom jednog ili više paketa "Poklon od srca". Paketi se mogu kombinirati da bi došli do željene svote.