Društvo Multiple Skleroze Istarske Županije s voditeljom Ivana

DOBRO DOŠLI!


Moje ime je Ivana i moj tim se bori za društvo "Multiple Skleroze Istarske Županije" Podržite trud tima putem donacije! Hvala Vam od scra.

Društvo " Multiple Skleroze Istarske Županije "

Jedan od programa društva je "KAKO ŽIVJETI S MULTIPLOM SKLEROZOM"

Osnovni cilj: doprinjeti većoj socijalnoj uključenosti i unapređenju kvalitete života osoba s invaliditetom.

Specifični ciljevi: poboljšati rehabilitaciju oboljelih, potaknuti aktivno sudjelovanje i integraciju osoba oboljelih od MS u životu zajednice, povećati informiranost oboljelih o bolesti, liječenju i njihovim pravima, utjecati na senzibiliziranje okoline i ublažavanje predrasuda prema osobama s invaliditetom.

Aktivnosti: organiziranje druženja članova u prostoru udruge tijekom čitave godine jednom tjedno u trajanju nekoliko sati, organiziranje posjeta teško pokretnih i nepokretnih članova u njihovim domovima diljem Istre, informiranje i savjetovanje članova vezano za njihova prava, bolest i liječenje, obilježavanje svjetskog i nacionalnog dana multiple skleroze, osvješćivanje javnosti o problemima osi, održavanje web stranice udruge, nabavka vitamina, preparata i poklon paketa za članove, organiziranje edukativnih radionica, posudba ortopedskih pomagala bez naknade, knjižnične usluge(besplatna posudba knjiga u Puli, Vodnjanu i Žminju), usluge pomoći i njege u kući, zbrinjavanje/zapošljavanje osoba s invaliditetom, surađivanje s ostalim udrugama, surađivanje sa CZSS i Obiteljskim centrom, rehabilitacija OSI...

Vaša podrška udrugama i timovima
#BetterMeHrvatska Sezona 6

Sezona 6 #BetterMeHrvatska programa je  jedna velika zajednička borba puna ljubavi za one kojima je pomoć najpotrebnija!

Želite li se i Vi priključiti ovoj velikodušnoj borbi u kojoj bi za Božić mogli staviti osmijeh na lica onima koji nužno čekaju Vašu pomoć? To možete i bez da se pridružite timovima #BetterMeHrvatska, Sezona 6. Pomozite zajedno s Vašom obitelji - prijateljima - kolegama - firmom - udrugom i...

...donirajte u naš božićni nagradni fond s odabirom jednog ili više paketa "Poklon od srca". Paketi se mogu kombinirati da bi došli do željene svote.