NOVA DIMENZIJA PROGRAMA-USKORO!

Adrenalinski paket

Adrenalinski paket je za one koji se žele boriti i dati sve od sebe za vrtoglave nagrade ...ali s rizikom!

Ovaj je paket namijenjen poticanju vaših želja i odluka za promjenama, uz uvjet da preuzimate rizik i odgovornost za vaš napredak u vlastite ruke. Na samom početku programa, u tjednu 0, morate napraviti fotografije prije prema našim uputama te na samom kraju fotografije poslije, a tijekom programa odraditi tjedne izazove koje nam šaljete.

Ukoliko ne snimite fotografije, ne pošaljete izazov ili ne slijedite naše upute, GUBITE PRISTUP aktualnoj sezoni u našoj platformi od tjedna u kojem ste pali izazov (sudionicima prijašnjih sezona ostaje mogućnost korištenja sadržaja prošlih sezona).

Pobjednika sezone biraju svi sudionici zatvorene #BetterMeHrvatska platforme na temelju napretka odnosno fotografija prije/poslije.

Pojedinosti o paketu:

+ Ekskluzivan pristup #BetterMeHrvatska online platformi koji gubite ukoliko ne prođete izazov 1., 2., 3. ili 4. tjedna ili ne pošaljete vaše fotografije prije i poslije na vrijeme.

+ Upute za slaganje dnevnog menija. Popis namirnica i kalkulator individualne količine kalorija, primjer jelovnika

+ Profesionalne instrukcije vježbi

+ Savjeti certificiranog endokrinologa / nutricioniste

+ Savjeti certificiranog trenera škole trčanja

+ Program vježbi raspodijeljen na šest tjedana

+ Sudjelovanje u tjednim izazovima s kvalificiranjem za natjecanje za glavnu nagradu, 10.000 kn, ako su sva 4 izazova dobro odrađena i poslane fotografije prije/poslije*

+ Mogućnost kupnje 1 imuniteta od ispadanja u cijeloj sezoni po cijeni od 100 kn (imunitet se može iskoristiti jednom u bilo kojem tjednu programa)

*Uvjet za organizaciju nagradnog natjecanja je 100 sudionika prijavljenih u Adrenalinsk om ili Bezbrižn om paketu

* U slučaju da se u adrenalinskom paketu prijavi manje od 100 sudionika, natjecanje za 10.000,00 kn neće se održati, ali vi svejedno započinjete s #BetterMeHrvatska sezonom i svakodnevno dobivate vježbe na #BetterMeHrvatska plaformi. Fotografija prije/poslije prenosi se u slijedeću sezonu iako vi niste obavezni sudjelovati u istoj, vaš će rezultat biti prikazan u natjecanju i imate mogućnost osvojiti glavnu i druge nagrade.

Za Adrenalinski paket imamo tri različita nivoa

...koji možete odabrati pri kupnji paketa!
 

Klasični nivo Sezona 
Ovaj nivo je namijenjen za početnike koji žele izgubiti suvišne kilograme i usvojiti bolje životne navike. Program uključuje 6 tjedna treninga, savjete za osobni razvoj, motivirajuće tekstove i video, savjete za prehranu.

Pojačani nivo Sezona +
Plus nivo je namijenjen sudionicima koji su prošli klasični program jedan ili više puta i žele isprobati intenzivniju verziju sa zahtjevnim treninzima.

Nivo za mame Sezona Mame 
Ovaj nivo namijenjen je mamama s djecom od 6 tjedana do 3 godine starosti i prilagođen je postporođajnom stanju i intenzivnom rasporedu mama.